Sfeervol vergaderen in een voormalige Boerderij - Uniek en Kleinschalig meeten op de Veluwe

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte taart zoals dadel-walnotentaart met eigen honing, yoghurt-mascarponedadel tartellettes met kersen etc.
  • Een huisgemaakte Veluwse lunch met lokale ingrediënten
  • Onbeperkt Otterloos water plat en bruis, koffie/thee, fruit en healthy home-made cookies
  • Tussendoor verfrissen van de ruimte
  • Zaalhuur, wifi, tafel-flipover, beamer
  • Alle mogelijke opstellingen
  • Beschikking over het besloten terras

Prijs: € 37,25 p.p. op basis van minimaal 10 personen. Bij minder personen is de prijs op aanvraag.

Optioneel bij te boeken:
4 uurs vergaderarrangement inclusief 3-gangen keuzediner voor € 72,50 per persoon.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

De Heidag locatie op de Veluwe

Een 4-uurs vergaderarrangement op een unieke locatie op de Veluwe. Ben je even niet opzoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed. Een plek waar je echt even tot rust komt en waar Leisure en Business optimaal kunnen worden benut.

Complete vergaderdag

Wil je graag tussendoor even ontspannen en je hoofd leeg maken? Wij zorgen voor een vergaderdag op maat. We hebben tal van mogelijkheden qua activiteiten. Wij hebben een eigen regiogids die wekelijks wildfietstochten en wildwandelingen verzorgd, een schietworkshop, een tocht over de Veluwe met een E-chopper etc. Een teambuilding activiteit kan uiteraard ook worden geregeld zoals; schapen hoeden, communicatie training met paarden, escaperoom, baboe bouwen etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Sfeervol vergaderen

  Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, ‘hartje’ Veluwe. 

  Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. In vroegere tijden gestart als pleisterplaats voor reizigers op doorreis, bestaat het bedrijf momenteel uit een restaurant, de Korenschuur en Schietlokaal(2 zalen), een cafetaria en slijterij. Daarnaast heeft deze locatie een prachtig ruim terras wat zowel in zomer als winter wordt gebruikt door lokale gasten en toeristen. De unieke ligging – midden in Nederland, vlakbij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederlands Tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum, maakt dit historische horecabedrijf tot de ideale ontmoetingsplek. 

  Deze vergaderlocatie beschikt over 2 zalen.
  De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 personen en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 personen. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras. 

  De Waldhoorn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 en A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum.

  Tevens beschikt De Waldhoorn over genoeg parkeergelegenheid

  Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie een totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Airconditioning

Onze partner

Vergaderen op de Veluwe

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, ‘hartje’ Veluwe. Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. In vroegere tijden gestart als pleisterplaats voor reizigers op doorreis.

Bijzonder gelegen bij het Nationaal Park de Hoge Veluwe

De unieke ligging – midden in Nederland, vlakbij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederlands Tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum, maakt dit historische horecabedrijf tot de ideale ontmoetingsplek.


Het restaurant beschikt over 2 zalen.
De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 man en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 man. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras.


De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 of A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum. Tevens is er genoeg parkeergelegenheid. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie één totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.

Bijzonder gastvrije locatie

Even niet op zoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed.


Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving. Het personeel gebruikt een moderne aanspreekvorm, maar met voldoende afstand en snelheid van handelen zoals je verwacht van een horecabedrijf. Zij hebben kennis van de markt, producten en gasten. Wij zijn kleinschalig, echter inspirerend en uniek. Wij streven continu naar de perfecte gastvrijheid en beleving voor onze gasten.

Het Veluws restaurant

Het restaurant presenteert een selectie van de kaart op een unieke manier die past bij de Boerderij. Dit is samengesteld door de chef-kok en komt direct uit onze keuken. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid. De keuken volgt het ritme van de seizoenen met eerlijke en waar mogelijk ingrediënten uit de streek die aan de basis staan van onze gerechten. Je zal al snel de huiselijke, vertrouwde boerderij sfeer letterlijk en figuurlijk proeven.