All-in vergaderen op een landgoed in Zuid-Holland - inclusief zaalhuur

Het vergaderarrangement all-in hele dag is inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee, espresso en cappuccino in de lounge op de 2e etage
  • Een uitgebreid lunchbuffet
  • Zaalhuur van een van de beschikbare zalen
  • HD-LCD scherm (Parkzaal en Tuinzaal beamer met scherm i.p.v. HD-LCD scherm).
  • Flip-over met stiften
  • Blocnotes en pennen
  • Draadloos internet

Prijs: € 74,50 p.p.
Dit arrangement is geldig tussen 09.00 -18.00 uur.

U kunt dit vergaderarrangement uitbreiden met onbeperkt mineraalwater en frisdranken inbegrepen, een muffin in de ochtend en een hartige warme snack in de middag voor + € 19,00 p.p.

Halve dag all-in vergaderen?

Er is ook een halve dag vergaderarrangement:

Halve dag vergaderen inclusief lunch (geldig tussen 09.00 – 13.00 uur of 13.30 – 18.00 uur): € 55,50 p.p.

  • Onbeperkt koffie, thee, espresso en cappuccino in de lounge op de 2e etage
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Zaalhuur van een van de beschikbare zalen
  • HD-LCD scherm.
  • Flip-over met stiften
  • Blocnotes en pennen
  • Draadloos internet

U kunt dit arrangement uitbreiden met onbeperkt mineraalwater en frisdranken inbegrepen, een muffin in de ochtend of een hartige warme snack in de middag voor + € 10,00 p.p.

Extra mogelijkheden voor uw vergadering:

  • Onbeperkt mineraalwater en frisdranken in de vergaderzaal: Voor een hele dag vergaderen € 12,50 p.p. en voor een halve dag vergaderen € 6,75 p.p
  • Vergaderaanvullingen: Wake up arrangement € 7,50 p.p. / Engelse muffin € 3,75 p.p. / Vers fruitsalade € 4,75 p.p. / Hartige snack surprise € 6,75 p.p.
  • Borrelarrangement: Na de vergadering serveren wij een uur lang onbeperkt dranken (exclusief sterke drank), aangevuld met 3 warme hapjes per persoon (o.a. bitterbal, garnalen snack, mini kaaskroketje) € 17,50 p.p.
  • Diner 3-gangen dagelijks wisselend: € 49,50 p.p. De invulling van het diner is een verrassing maar uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of vegetarische gasten.

De prijzen van dit vergaderarrangement op het landgoed in Rijswijk zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen op een landgoed in een beschermd natuurpark

Op 5 minuten van Den Haag en 15 minuten van Rotterdam ligt een stukje verborgen groen in Rijswijk. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Het landgoed is eenvoudig te bereiken vanaf de A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Op de 1e en 2e etage van het landhuis bevinden zich diverse luxe vergaderzalen voorzien van LCD scherm. Op de 2e etage is een gezellige koffielounge.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen

Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de oudste duiventoren in Nederland. De vergaderruimtes krijgen daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een LCD scherm en draadloos internet zijn aanwezig. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 48 personen. Op de 2e verdieping bevindt zich een grote koffielounge waar u uw gasten kunt ontvangen en kunt laten pauzeren.

Wij bieden all-in vergaderarrangementen met een vaste prijs per persoon. Wij delen de zalen in op basis van aantal deelnemers en beschikbaarheid.

Eigen keuken & personeel

Het landgoed beschikt over een eigen keuken op locatie. Onze Chef-kok Jeffrey van Leusden en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarbij wij de beschikbaarheid van het seizoen respecteren. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met veel liefde voor het vak; dat is wat u van onze Chef-kok en zijn team mag verwachten!

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of feest met alles erop en eraan, onze mensen helpen u graag om er samen een geslaagd evenement van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en servicegerichtheid van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw collega’s of relaties. Dat is de kracht van het landgoed. Onze mensen maken het verschil.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie?

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare groen. Een klassiek monumentaal landhuis met een eigentijdse moderne inrichting. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer. De locatie beschikt over een eigen keuken en eigen keuken- en bedienend personeel.

 

Zalen

De vergaderruimtes zijn voorzien van de laatste techniek zoals hd-lcd schermen en de zalen op de 2e verdieping hebben airco. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. Op de 2e verdieping bevindt zich een grote koffielounge waar u uw gasten kunt ontvangen en kunt laten pauzeren. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver.

Ligging en bereikbaarheid

Landgoed Te Werve ligt in een groene oase op een landgoed van 26 hectare. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis. De locatie is goed te bereiken via de snelwegen A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid (150 parkeerplekken) op eigen terrein.

Keuken

Landgoed Te Werve beschikt over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.